Vejle Open

De sidste par år vi ikke været gode til at melde datoen ud i god tid. Det har været med til at vinderen af Vejle Open har gået 2 runder i par – så hvis du kan gøre det, så har du chanchen for at vinde…

 

VEJLE OPEN

2. Pinsedag, mandag den 10. juni 2019, kl. 13.00

 

Det er Vejle Fodboldgolfs årlige turnering, hvor der bliver dystet om kontanter, gavekort, en vandrepokal… og ære!

Vi fejrer vores sæsonkortholdere på denne dag, og der er en speciel præmie til den med sæsonkort, der får dagens bedste score. Der er også mulighed for at købe sæsonkort på dagen!

Prisen for at deltage i Vejle Open er 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn på 14 år og derunder. Halvdelen går til kontante præmier! Prisen for spillere med sæsonkort er 50 kr., som udelukkende går til præmier!

For et indskud på 50 kroner kan du sideløbende deltage i kampen om “Den Vrede Gris”, hvor dagens bedste runde vinder hele puljen.

Vi dyster i 3 rækker: mænd, damer og junior (14 år og derunder), og der spilles 2 runder. Der er mulighed for at købe drikkevarer og pølser.

Tilmeld dig på vores facebookside eller send en mail til info@vejlefodboldgolf.dk, senest lørdag den 8. juni 2019.

Vi glæder os til at se jer!

Familien Thomsen
VEJLE FODBOLDGOLF

PS. Vejle Open er for glade amatører og spillere med sæsonkort til Vejle Fodboldgolf. Hvis du har årskort til en anden fodboldgolfbane, så er du meget velkommen på andre dage 🙂